Dřevěná kniha hostů “Blessing-Křtiny”, 27,5×39,5 cm

Dřevěná kniha hostů “Blessing-Křtiny”
Dřevěná kniha hostů “Blessing-Křtiny”, 27,5×39,5 cm
Dřevěná kniha hostů “Blessing-Křtiny”, 27,5×39,5 cm
Dřevěná kniha hostů s bílým nápisem "Blessings" vhodná na křtiny. Balení obsahuje knihu hostů ve tvaru obdélníku a 30 bílých dřevěných křídel na jména hostů. Velikost cca 27,5 x 39,5 cm.

Cena: 475 Kč

Dřevěná kniha hostů s bílým nápisem "Blessings" vhodná na křtiny. Balení obsahuje knihu hostů ve tvaru obdélníku a 30 bílých dřevěných křídel na jména hostů. Velikost cca 27,5 x 39,5 cm.

U nás najdete vždy ten správný dárek na vaši oslavu. Ať má narozeniny nebo svátek, uděláte mu radost dárkem od nás.
Pokud tento dárek není přesně podle vašich představ, klikněte na podobné parametry a najdete ještě úžasnější dárečky.

Koukněte na naše hlavní kategorie dárků na oslavu.

Hobby | Oslavy | Svatební doplňky | Svatební knihy hostů | Svatební oznámení a knihy hostů | Zábava

Hledáte dárek pro někoho dalšího? Zkuste se podívat také na naši nabídku dárků na stránce:

PartyDeco.pl Balónkový set “Pejsek”, 83×155 cm

Balení balónků, ze kterých vytvoříte krásný balónkový buket bez nutnosti helia. Velikost buketu po sestavení je cca 83 x 155 cm. Balení obsahuje 34 kusů různých latexových balónků, 1x fóliový balónek, 4x dlouhé modelovací balónky, 1x brčko na nafouknutí fóliového balónku, 24x lepítek ke slepení balónků a 2,5 metrů dlouhou pásku k uchycení balónků. Doporučujeme přikoupit ruční pumpičku na balónky, která není součástí balení.

PartyDeco.pl Balónkový set “1. narozeniny” MODRÝ, 90×140 cm

Balení balónků, ze kterých vytvoříte krásný balónkový buket k prvním narozeninám bez nutnosti helia. Velikost buketu po sestavení je cca 90 x 140 cm. Balení obsahuje 28 kusů různých latexových balónků, 5x fóliový balónek, 5x dlouhé modelovací balónky, 1x brčko na nafouknutí fóliového balónku, 10x lepítek ke slepení balónků a 2,5 metrů dlouhou pásku k uchycení balónků. Doporučujeme přikoupit ruční pumpičku na balónky, která není součástí balení.

HiFloat – 473 ml

Speciální gel pro prodloužení doby létání latexových balónků napuštěných heliem.

PartyDeco.pl Balónková girlanda RŮŽOVÁ, 200 cm

Po sestavení je girlanda dlouhá cca 2 m. Balení obsahuje celkem 60 balónků v pastelových a lesklých barvách (velikost 30 cm), pásku pro uchycení balónků (2,5 m) a návod k sestavení balónkové girlandy. Doporučujeme dokoupit ruční pumpičku na balónky.<br/><br/>Balení obsahuje tyto balónky:<br/>10x růžovo-zlatý metalický balónek<br/>10x pudrově-růžový balónek<br/>13x světle růžový (blush pink) balónek<br/>17x bílý metalický balónek<br/>10x zlatýlesklý...

PartyDeco.pl Balónková girlanda ve tvaru srdce BÍLO-ZLATÁ, 160 cm

Balení balónků, z kterých vytvoříte krásnou balónkovou girlandu ve tvaru srdce bez nutnosti helia. Velikost girlandy po sestavení je cca 166 x 160 cm. Balení obsahuje 68 kusů různých latexových balónků (22x bílých, 23x metalických bílých, 23x metalický zlatý), 20x lepítek ke slepení balónků a návod na sestavení. Doporučujeme přikoupit ruční pumpičku na balónky, která není součástí balení.

PartyDeco.pl Dekorační boxy na balónky “LOVE” BÍLÉ, 30 cm, 4 ks

Velikost boxu je 30 x 30 x 30 cm. Balení obsahuje celkem 4 boxy. Boxy jsou dodávány v rozloženém stavu bez balónků.

fotodeka s vlastními fotografiemi

vychytávky pro vaši zábavu