LED brýle – Žluté

LED brýle - Žluté
LED brýle – Žluté
Blikající LED party brýle, které vyniknou nejlépe na diskotéce, v klubu, na party či festivalu je to pravou investicí pro tebe pokud chceš zaujmout a hlavně být cool.

Cena: 513 Kč

Blikající LED party brýle, které vyniknou nejlépe na diskotéce, v klubu, na party či festivalu je to pravou investicí pro tebe pokud chceš zaujmout a hlavně být cool.

U nás najdete vždy ten správný dárek na vaši oslavu. Ať má narozeniny nebo svátek, uděláte mu radost dárkem od nás.
Pokud tento dárek není přesně podle vašich představ, klikněte na podobné parametry a najdete ještě úžasnější dárečky.

Koukněte na naše hlavní kategorie dárků na oslavu.

Párty | Párty brýle

Hledáte dárek pro někoho dalšího? Zkuste se podívat také na naši nabídku dárků na stránce:

Rave kukla na párty s LED zvukově senzitivní – Scorpion

Rave kukla na párty s LED zvukově senzitivní - Scorpion, kterou můžete použít na párty, halloween, karneval, diskotéka, noční klub či festival.

Led pásky 2,3mm – oranžový

Led pásky svítící vlákna ideální jako doplňky k tvému ​​párty oblečení, bar nebo auto dekorací aby si zazářil / a jako nikdy předtím. Podívej se na foto a inspiruj se.

Panda – silikonová maska na obličej pro děti i dospělé

Panda - silikonová maska ​​na obličej pro děti i dospělé - vyrobená ze 100% přírodního latexu na Halloween či karneval. Dětský i dospělácký kostým (masky).

Párty rukavice blikající – bílo-černé

Párty rukavice blikající - tyto výjimečné blikající rukavice jsou vhodné ať už na párty, disco, festivaly a jiné akce. Samozřejmě jsou vhodné i jako originální dárek.

Baby shark – LED svítící maska na obličej

Baby shark LED svítící obličejová maska - Oblíbená postava žraločí rodiny, která vynikne nejlépe na hallowenu, karnevalu, diskotéce, v klubu, na party či festivalu.

Hrubé Vlákno 5,0 mm – červené

Neon Wire svítící vlákna ideální jako doplňky k tvému ​​párty oblečení, bar nebo auto dekorací aby si zazářil / a jako nikdy předtím. Podívej se na foto a inspiruj se.

fotodeka s vlastními fotografiemi

vychytávky pro vaši zábavu